Vraag je je af hoe kun je het meeste uit je bitcoins-investering halen?

bitcoins

Een toenemend aantal mensen over de hele wereld investeert in bitcoins en localbitcoins, als zowel een voertuig voor inkomsten en als een manier om waarde op te slaan. Beide zijn uniek omdat ze niet onderworpen zijn aan de wetten van een enkel land of zelfs staat. Dit maakt ze meer open voor illegale activiteit, hoewel deze activiteit waarschijnlijk niet veel zal bedragen. Er is ook enige bezorgdheid dat regeringen het vermogen om geld te verdienen zullen misbruiken door hun eigen virtuele valuta te creëren, omdat dit kan leiden tot de devaluatie van de dollar.

Veel mensen die hebben gehoord van bitcoins en localbitcoins twijfelen dat het ooit een belangrijke economische speler zal worden. Ze wijzen op de prijs van de enkele munt en vergelijken het met de dollar. Ze denken dat een nieuwe innovatie ze minder belangrijk zal maken dan de dollar, of een andere zwakke valuta. Het lijdt geen twijfel dat bitcoins en localbitcoins een interessant onderdeel blijven van het wereldwijde economische beeld voor de komende jaren. Sommige experts denken dat ze op een dag zo belangrijk kunnen zijn als contant. Als dit gebeurt, zou het een zorgwekkende ontwikkeling zijn omdat contant geld een internationale valuta is en het moeilijk is om uw land bijvoorbeeld te veranderen.

Er zijn echter verschillende dingen die het idee maken om bitcoins te kopen voor cent of zelfs een paar pond behoorlijk aantrekkelijk voor investeerders.

Een recent artikel wees bijvoorbeeld op dat veel hedgefondsbeheerders investeren in het kopen en verkopen van munten in de hoop dat ze in waarde zullen waarderen. Ze zijn er misschien niet van bewust dat er een methode was om dit te doen, maar ze lijken te zijn van mening dat het een langetermijninvestering zal zijn. Hoewel er zeker niets mis is, kan hetzelfde niet worden gezegd voor traditionele investeringsvoertuigen zoals aandelencertificaten. De enige manier waarop deze zullen waarderen, is of de markt beslist dat ze genoeg waardig zijn om op te handelen, maar dit is niet gegarandeerd.

Door te investeren in Bitcoins en Localicles, draait u in feite uw portefeuille en hoewel er altijd de kans is dat de prijs van een bepaalde valuta zal vallen, zal dit onwaarschijnlijk over een langere periode gebeuren. Beleggers vinden het ook leuk dat de toevoer van bitcoins wordt gecontroleerd door een kleine groep mensen in plaats van gecontroleerd te worden door een grote financiële instelling. Dit betekent dat het aanbod in werkelijkheid is gebaseerd op de hoeveelheid inspanning die mensen bereid zijn om in te zetten.

Er is geen gecentraliseerde locatie waar het aanbod van bitcoins wordt beslist, maar eerder een proces dat moet worden overeengekomen tussen een kleine groep mensen.

Een ander voordeel van investeren in Bitcoins en LoceBitcoins is dat u niet om te gaan met wisselkoersen. Het is waar dat er enkele valuta’s zijn die meer waard zijn dan anderen, afhankelijk van het heersende tarief, maar dit is niet het geval met bitcoins en localbitcoins. Het handelsproces is al door duizenden individuen voor u gedaan, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de factoren die de wisselkoers beïnvloeden. Een ander voordeel is dat u nooit hoeft te gaan met de hoofdpijn en het gedoe van het downloaden van gecompliceerde software of omgaan met makelaars. Het enige dat u hoeft te doen is een online account openen en u zult klaar zijn om aan de slag te gaan.

Het enige grote nadeel van investeren in bitcoins en etherchain is dat het enige tijd kan duren voordat u begint met het zien van resultaten. Dit betekent dat u mogelijk een tijdje moet wachten totdat de waarde van de valuta’s toeneemt. Om het meeste uit uw investering te halen, moet u ervoor zorgen dat u altijd bereid bent om dit te laten gebeuren. Gelukkig raden de meeste experts aan dat u in deze twee valuta investeert omdat ze het meest bekende en op grote schaal worden gebruikt bij handelaren.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester