Eenvoudige ideeën voor het bereiden van vlees voor uw volgende cookout

vlees

De vier meest voorkomende barbecues met gerookt vlees zijn rundvlees, varkensvlees, kip en vis.

Rundvlees is meestal de meest voorkomende keuze omdat het goedkoop, gemakkelijk te koken en erg lekker is. Varkensvlees en kip zijn ook geweldige keuzes, maar rundvlees is nog steeds de beste keuze vanwege de hoge beschikbaarheid en betaalbaarheid.

Als je rundvlees of kip rookt, nemen de sappen die door het vlees worden afgescheiden alle heerlijke smaak van de marinade op en de rook maakt het vlees veel malser. Dit proces wordt curing genoemd en geeft je rundvlees of kip een veel langere houdbaarheid, en geeft het ook een ongelooflijke smaak die niet in andere stukken vlees te vinden is. Veel mensen maken graag hun eigen barbecue, maar als je echt ambitieus bent, kun je je vlees al gemarineerd kopen. Het beste van het maken van je eigen barbecue is dat het extreem gemakkelijk is en dat je er zo ongeveer alles in kunt doen wat je maar wilt. Enkele goede barbecuesauscombinaties zijn barbecuesaus met ahornsiroop aan de zijkant. Deze heerlijke siroop past ook uitstekend bij appelmoes.

Barbecue, zoals we allemaal weten, is een van de meest voorkomende Amerikaanse gerechten, en de meest populaire vleesrecepten in Amerika hebben betrekking op barbecue. Barbecuesaus is een geweldige manier om uw eigen stijl van barbecue in uw recepten op te nemen. Zowat elk soort vlees kan barbecuesaus gebruiken, dus voel je niet beperkt tot alleen barbecueribben en hamburgers. Vis, biefstuk, gevogelte, groenten, kazen, groenten, zelfs het druipende vet van droge rubs of worstjes kunnen aan uw recepten worden toegevoegd. Probeer een buffel of kangoeroe schokkerig te maken voor een unieke draai aan je normale barbecue.

Barbecueën met tri-tip beef is een unieke manier om ook uw andere recepten een unieke smaak te geven.

Verbonden met het idee om barbecue te gebruiken, is tri-tip beef jerky ook een geweldige manier om extra rundvlees in je vriezer te gebruiken om later te gebruiken. Je kunt je eigen barbecuekabobs of marinades maken, of zelfs pittige barbecue-rubs maken om als dip te gebruiken. Tri-tip beef jerky is erg lekker en past uitstekend op sandwiches, stoofschotels, als vleesvermalser of als onderdeel van een chili. Als je op zoek bent naar een veelzijdig vlees dat goed past bij verschillende gerechten, dan is dit de juiste keuze.

Gegrilde vleessandwiches zijn al lang favoriet bij liefhebbers, maar sinds kort zijn ook gegrilde appelsandwiches in populariteit gestegen. Gegrilde appelschijfjes gewikkeld in een stukje bindweefsel vormen de perfecte korst voor een knapperige appel, of je kunt de gesneden appels gebruiken voor zoiets als een broodfruitsalade. Een gegrilde perzik is een ander leuk alternatief voor een barbecue. Als je het idee om rauw vlees op een geroosterde boterham te smeren niet leuk vindt, wil je misschien de gegrilde garnalen proberen met een pittige cashew-tartaarsaus.

Als je een zomerse cookout plant en iets vleziger wilt dan steaks of karbonades, dan zijn ribben misschien een goede keuze voor jou. Ribben kunnen worden gekookt met worst, zuurkool of verse knoflook. Voeg wat babytomaatjes en uien toe aan de ribben en stoom ze voor een mooie aanvulling op je maaltijd. Als u op zoek bent naar iets lichters, overweeg dan gebakken varkensribbetjes. Ze zijn erg lekker en gemakkelijk te maken. Kook de ribben in een rookoven, snijd ze in dunne plakjes en voeg ze toe aan een taart, of maak een bedruagsaus met knoflook, rozemarijn, azijn, olijfolie en citroensap om een heerlijke aanvulling te maken op je volgende gegrilde varkenslapje.

Vind meer info: cooltomeatyou.nl